fredag 8. oktober 2010

skrift tutorial

Tenkte jeg kunne lage en tutorial for å vise hvordan jeg har fått bilde i bokstavene i banneren min. Dette finnes flere måter å gjøre det på, men dette er den måten jeg gjorde det på.

Når du har valgt det bilde du skal bruke trenger du også en bokstav. Husk å passe på at bokstaven er stor nok til å fylle det området du vil ha inni bokstaven.
Det første du gjør er å markere bokstaven med Magic Wand Tool. Mens bokstaven er markert høyreklikker du i det layeret bokstaven ligger i og velger duplicate layer, og velget deretter å legge laget i bildet du vil bruke. Da vil boksatven legge seg på bildet.





Deretter flytter du bokstaven til det stedet på bilde du vil ha den, før markerer du markerer bokstaven en gang til med Magic Wand Tool. Så sletter du det layeret bokstaven ligger i, og da vil bare markeringen etter bokstaven stå igjen.




Det som gjenstår da er å kopiere det valgte området, ved å trykke "cmd" og "c". Når du har gjort det så åpner du et nytt dokument der du limer inn bokstaven ved å trykke "cmd" og "v". Da vil bokstaven med bilde fra det valgte området komme opp.


    



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar